The Unfolding Now – Boekgroep

 

logo-unfolding-now

Realisatie van je authentieke zelf door van moment tot moment de waarheid van je eigen ervaring te onderzoeken

Hoe vaak verliezen we ons niet in het drukke leven van elke dag? Hoe kunnen we meer in het hier en nu zijn? Hoe kunnen we authentieker bij onze eigen ervaring blijven en ons niet verliezen in allerlei afleidingen? Veel mensen lopen hier tegenaan en zijn op zoek naar manieren om verdieping te vinden en meer bij onze werkelijke ervaring in het nu te kunnen blijven.

In deze groep gaan we dieper op deze vragen in en gebruiken we methoden die je helpen om je eigen antwoorden op deze vragen te vinden.

De groep wordt gegeven op vijf afzonderlijke dagen, verspreid over vijf maanden. De leidraad voor de groep is het boek The Unfolding Now (Nederlandse titel: Het Nu van Moment tot Moment) van A.H. Almaas. Dit boek gaat over hoe de inquiry-methode je kan helpen om steeds dieper inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent. Inquiry is een eenvoudige en toch zeer krachtige methode van zelfonderzoek waarbij je van moment tot moment de waarheid van je ervaring onderzoekt. Hiermee kun je een diepere realisatie krijgen van zijnskwaliteiten zoals bijvoorbeeld compassie, kracht, waarheid en wil.

In de groep staan elke dag twee van in totaal tien zijnskwaliteiten centraal. Naast de inquiry-methode doen we ook meditatie en lichaamswerk en is er de mogelijkheid om onze persoonlijke ervaring te delen en vragen te stellen.

De groep wordt geleid door twee leraren uit de Ridhwan-school, Bregytta Rooney en Marko Rinck. In deze school werken we met de teaching van de Diamond Approach, zoals beschreven in de boeken van A.H. Almaas. De groep wordt gegeven in het Nederlands en heeft een beperkt aantal deelnemers, zodat er genoeg aandacht is voor ieders individuele proces.

runaway-realization2

Info

Maximum 12 deelnemers

Locatie: Ark Fermata,
Hugo de Grootkade 92w, 1052 LX Amsterdam

Data: 5 dagen in de eerste helft van 2017:
14 januari, 12 februari, 25 maart, 16 april en 13 mei 2016
Tijd: 10.30-17.30.

Prijs: € 425,- incl. btw

runaway-realization4

Aanmelding en registratie

Je kunt je registeren door het onderstaande registratieformulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens verdere informatie per email. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je vragen hebt.

runaway-realization2